Υιοθεσία αδέσποτων. Γινόμαστε όλοι μέρος της λύσης!

laky_adoption_october2
4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια ημέρα των ζώων.
4 Οκτωβρίου 2016
Laky playtime: Fall is great!
Laky playtime: Fall is great!
17 Οκτωβρίου 2016
Show all
Υιοθεσία αδέσποτων. Γινόμαστε όλοι μέρος της λύσης!

H Laky Pet Food βοηθάει τα αδέσποτα ώστε να γίνουμε όλοι μέρος της λύσης και να βρεθεί ένα σπίτι για όλα τα αδέσποτα ζώα. Aνέλαβε σπόνσορας για τις υιοθεσίες του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας και συνεχίζει το έργο της εκφράζοντας το πάθος της για τα κατοικίδια!

Τί πρέπει να γνωρίζετε για την απόκτηση ενός κατοικίδιου.

Η απόκτηση ενός κατοικίδιου είναι μια μακροχρόνια δέσμευση δεδομένου του μέσου όρου ζωής του και προϋποθέτει υπευθυνότητα, καθημερινή φροντίδα και αναμφίβολα χρόνο. Η ενασχόληση με το κατοικίδιο είναι συνεχής, είτε πρόκειται για την υγιεινή και τη διατροφή του είτε για τη διάθεση μέρους του ελεύθερου χρόνου σας για να παίξετε μαζί του και την καθημερινή του βόλτα που συμβάλλουν στην τακτική άσκησή του.
Η υιοθέτηση ενός κατοικίδιου είναι απόφαση η οποία πρέπει να λαμβάνεται κατόπιν ώριμης σκέψης αφού απαιτείται η οικονομική συμβολή και ευθύνη για την εκπαίδευση και την ανατροφή του, αλλά η αφοσίωση, η συντροφικότητα και η αγάπη που ανταποδίδουν είναι οφέλη που σίγουρα αξίζουν τον «κόπο»!

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Υιοθετήστε ένα κατοικίδιο για να γίνετε και εσείς μέρος της λύσης ώστε να βρεθεί ένα σπίτι για όλα τα αδέσποτα. Απευθυνθείτε σε έναν από τους αρμόδιους φορείς ή οργανισμούς για να υιοθετήσετε ένα σκύλο ή μια γάτα και υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *